Sobre Nosaltres

Qui sóm?

Som experts en tècniques de Gestió Integrada de Plagues, tècniques que  fa més de 15 anys que desenvolupem en l’àmbit de la jardineria pública i privada.

El nostre equip està constituït per un grup d’enginyers tècnics agrícoles i forestals formats específicament en aquestes matèries.

Treballem per nombrosos ajuntaments, empreses privades, organismes oficials, institucions,…

Som tècnics especialistes en constant formació. Assistim a congressos, cursos i jornades tècniques, tant al nostre país com a la resta d’Europa per estar al dia de les darreres tècniques i poder oferir el millor assessorament.

Com treballem?

Els nostres principis:

Divulgació

Apostem per divulgar a la ciutadania el què suposa la gestió ecològica dels espais verds: els seus principis, avantatges i oportunitats.

Sostenibilitat

A Adalia Gestió treballem per una gestió sostenible dels espais verds. Ens basem en la natura per implementar els nostres mètodes.

Biodiversitat

La preservació de la biodiversitat és present en totes les nostres accions. Creiem fermament que no només és un deure que tenim com a persones, sinó també és un recurs inmens que ens aporta les principals solucions en el control de plagues.