Experts en gestió integrada de plagues
Cuidem el verd de forma sostenible en parcs i jardins
Click Here
Experts en lluita biològica i sotenible
Som conultors i gestors integrals de plagues
Els nostres serveis
Previous slide
Next slide

Adalia Gestió, empresa referent en Sistemes de Gestió Integrada de Plagues. Experts en àrees verdes, arbrat viari i parcs i jardins. Treballem principalment per ajuntaments i empreses privades implementant aquests sistemes.

Què fem?

Últims projectes

Estudi de la situació sanitària i de la gestió de plagues dels espais verds d’Hospitalet de Llobregat

Clients amb els que treballem

Tens dubtes?

Si tens dubtes o vols demanar més informació no dubtis en contactar amb el nostre equip.

Actualitat

Adalia Gestió realitza plans de Gestió Ecològica dels Espais Verd de dos Municipis de Catalunya

Des de Adalia Gestió Integrada de Plagues som conscients del moment que viu la societat. L’emergència climàtica és un fet i des de la ciutadania s’exigeixen solucions. La transició ecològica és imprescindible i s’ha de dur a terme quan abans millor. És evident que tota la societat s’hi ha d’implicar,

Els nostres principis:

Divulgació

Apostem per divulgar a la ciutadania el què suposa la gestió ecològica dels espais verds: els seus principis, avantatges i oportunitats.

Sostenibilitat

A Adalia Gestió treballem per una gestió sostenible dels espais verds. Ens basem en la natura per implementar els nostres mètodes.

Biodiversitat

La preservació de la biodiversitat és present en totes les nostres accions. Creiem fermament que no només és un deure que tenim com a persones, sinó també és un recurs inmens que ens aporta les principals solucions en el control de plagues.